JEJAK ANDA

Tuesday, January 4, 2011

UNTUNG SABUT TIMBUL UNTUNG BATU TENGGELAM

Oh yer! Hari ni aku nak share sekali lagi tentang karya yang baru aku tulis tu kan. Disebabkan aku ni tengah tak ada kerja, maka aku pun telah menghantar karya aku tu ke satu syarikat penulisan yang baru ditubuhkan kat Malaysia ni iaitu syarikat KarnaDya. Aku harap sangat yang diorang akan terima cerpen itu dan dijual. Boleh lah aku dapat income sikit. Pehh..jauh gila aku berfikir. Entah diorang baca ke tak resume aku tu kan..Harap-harap karya itu diterima. Aminn..

Aku hantar resume yang aku print kat atas baju. Terlebih kretip lah katakan.Korang mampu ke??

Apa-apa pun aku berasa amat bangga. Kerana aku telah berjaya menghantar resume pada waktu semuda ini. Sorry ekk sebab tercapub lak kan kat sini.Adess..Kepada semua warga pembaca, aku ingin menyeru anda semua melakukan apa yang orang lain tak pernah buat. Hargai masa muda anda dan lakukanlah perkara bermanfaat yang akan menguntungkan anda. Macam yang aku tengah buat ni ha.

Sekian dari aku pada tengah hari ini. Chowww..

Walaupun aku masih kecik, aku tetap berangan nak masuk pertandingan bina badan peringkat dunia..Jangan jeless ok!!!Hahahaha..

p/s : Sungguh berdebar menunggu jawapan dari syarikat itu..Oh yeah..

3 comments: