JEJAK ANDA

Monday, February 7, 2011

VIRUS OH VIRUS

Oh yeah.Hari ni aku dah belajar camne nak buat virus..Sangat cool..Disebabkan aku nih baru je belajar, so virus itu pun haruslah tahap virus hingusan ajer..Di mana virus itu harus ditekan untuk beroperasi..Bukan macam sesetengah virus yang kalau sekali je di upload kat PC maka akan crash lah PC itu..

Keluarga virus

Tapi aku pakai benda neh untuk waktu terdesak jer.Takkan lah aku sesaja nak rosakkan PC orang..Perangai itu sangat keji tahu.Mana tahu ada orang superimpose gambar aku ke, maka PC mereka haruslah dirosakkan supaya fitnah itu tidak tersebar..Kann??Macam tu lah fungsinya..Bukan untuk membuat jahat..Tetapi untuk melindungi diri..

Aku ingat nak letak lah virus tu kat laptop aku sendirik..Sebagai safety precaution..Mana tahu laptop aku kena curik ke kan??Then habis semua data peribadi aku kena rembat sekali..Macam pakej tu kan..Buy one get one..At least virus tu boleh format PC aku neh..Maka data aku tak dapatlah dicuri oleh pihak yang gatal tangan mencuri laptop aku neh..

Langkah pencegahan ekk??Err..gila ke hape??

Ohh..Sangat teruja..

p/s : Orang lain semua mahu membunuh virus, aku lak sibuk menternak virus..Oh..aku sungguh aneh..

3 comments:

  1. wahh..wat tutorial lah.!! haha..
    tgl jejak..follow blog ni from link at SB.. SALAM.. :)

    ReplyDelete