JEJAK ANDA

Tuesday, June 7, 2011

FAIRY TAIL

Oh..Penatnya exam hari ni..Kann..Balik je dari exam aku terus pitam kejap selama 4 jam..Korang boleh??Hahahaha..Aku bukan pitam sesaja..Aku pitam sebab semalam stay up..Gitu..Gigih ni kan stay up semata-mata nak exam..Haruslah gigih..Kata nak 4 flat kann??




Baik lah..Apa yang aku nak katakan hari ni..I am so glad that I have friends just like in my Fairy Tail story..Seyesly..Today i have found my Natsu..Guess who is the Happy??Aku lah..Kenapa aku Happy lak??Sebab aku comel dan kelakar macam dia???Hahaha..Oh..Bahagianya bila dah jumpa Natsu..Kann..Kalau sedih-sedih cerita problem kat dia..Takdelah aku bercakap dgn Mr.Shrek lagi kann..Apa lah kabarnya Mr.Shrek aku tu kan??Tah-tah mak aku dah buang kot..Hmmm..(For your information, Mr.Shrek is my action figure..Kemain action figure kann..Walhal beli kat mekdi je tuh)..

Kepada korang-korang nak menghayati erti persahabatan tu, jom tengok anime ni..Seyes best..Pastu touching giler kot..Kemain kann..Tak main lah Kpop2 nih..Kann..Sebab aku tak paham apa yang diorang cakap..Kalau korang nak tengok anime nih, just click here or here..Download jerk..Dah lah free, best lak tuh..Klik yang mediafire tu..Sebab tu je paling laju..

Happy

Natsu

OK lah guys..Have fun with the anime and good luck in your life okeh..Aku ada keje nih..Kene chaloo dulu..Tu saje kot buat masa ni..Sekian..

2 comments:

  1. jgn risau . shrek kau ade lg kt umh .

    ReplyDelete