JEJAK ANDA

Sunday, March 27, 2011

OLD TIME

Dear Din, 

Seyes aku nak lepak dengan ko skang..Macam kita selalu buat kat intec dulu..Lepak sama-sama..Minum-minum..Bincang masalah keluarga, agama, bangsa dan negara..Gossip-gossip sikit-sikit..I miss that old time.Wah..sumpah bunyik macam gay..Ahh..Ada aku kisah ke??Skang ni aku ada probs..Thats why aku nak ajak ko lepak same-same..

Tapi sekarang sume tu xder lagik..Bilakah kita boleh lepak sama-sama lagik??Entahlah..aku pon tak tahu weyh..Harap-harap esok kita boleh lepak..Esok??Ha ah din..Aku perlukan sokongan kau din..Tapi entahlah..Aku cuba untuk berdikari..Kau pun ada jugak life ko kann..Maka selamat berjuanglah superdin..

Salam Adrenalin dari aku..

1 comment:

  1. izzudin bdk pelik yg post ko sblm ni 2 ke?

    ReplyDelete